koptelefoon van rtv lansingerland

Tijdens een live uitzending waar de Lansingerlandse Uitdaging te gast was vanwege de startbijeenkomst op 9 juni met een aantal berokken ondernemers, is heel spontaan het idee geboren van een Zendtijdbank ontstaan.

Klik hier voor het live moment

RTV Lansingerland heeft voor zowel de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging als de Lansingerlandse Uitdaging aangeboden om iedere week 15 minuten zendtijd beschikbaar te stellen. Deze wordt ingezet voor maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen uit Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp en zo komt dus het hele Oostland aan het woord.

Is er namelijk behoefte aan publiciteit om bijvoorbeeld een evenement aan te kondigen, vrijwilligers te werven of wilt u gewoon iets leuks en meer te vertellen over een organisatie of vereniging? Vul dan het formulier in bij vraag en aanbod en vermeld dat u graag gebruik maakt van de Zendtijdbank. Dan wordt er contact gelegd met de coördinator van de Zendtijdbank.

RTV Lansingerland stelt deze zendtijd op een vastgesteld moment beschikbaar, in het programma Het Magazine, op vrijdagavond tussen 18:45 en 19:00 uur. Dit kan dan live in de studio of telefonisch.

Houdt er rekening mee dat deze zendtijd niet gebruikt mag worden voor het werven van donaties of geldschieters – wel menskracht, middelen en materialen – want dat sluit namelijk aan bij de visie van de Uitdaging.

Meld tijdig ( minimaal 2 weken voor een evenement )aan, i.v.m. het maken van de planning. Dan is er alsnog nog geen garantie dat het kan i.v.m. mogelijke andere eerder aangemelde evenementen van stichtingen/verenigingen.

Link naar Vraag en Aanbod: http://lansingerlandseuitdaging.nl/vraag-aanbod/